SHOESHINE.HU

"A shoeshine.hu egy kortárs videóblog és virtuális kultúrtér, amely Isten végtelen kreativitását és szeretetét közvetíti azoknak, akiknek hiányzik valami a hétköznapokból, hogy ne gondoljanak hülyeségeket Istenről!"

Küldetésünk több szempont alapján fogalmazható meg. Elsősorban küldetésünk a misszió. Krisztus missziója. Az a cél, hogy bemutassuk Istent, az Ő szeretetét és befogadását minden ember számára.

Ehhez szorosan kapcsolódik az is, hogy ez a cél azáltal valósuljon meg, hogy egy hiteles és valós krisztusi élet képeit mutatjuk be sallangtól és csúsztatásoktól mentesen. A célunk, hogy ha kell, a leplet lerántva mutassunk be hiteles életeket. Olyanokat is, amelyek könnyűek, olyanokat is, amelyek nehezek. A lényeg, hogy ne sebzett, vagy lelkileg sérült minták alapján élt életek torz árnyalatát mutassuk meg, hanem egy egészséges, és a mindennapok szintjén élhető krisztusi valóságot.

A fentiekből következik és talán nélkülözhetetlen ahhoz, küldetésünk azon része, mely a gondolkodtatásra irányul. Mi nem nézzük hülyének a látogatóinkat. Bízunk bennük. Bízunk abban, hogy mindannyian életképes, értelmes, gondolkodó emberi lények. Ennek okán, ahogy Krisztus is tette, mi is megengedjük, sőt, inspiráljuk az olvasóinkat, nézőinket arra, hogy gondolkodjanak. A mi vágyunk, hogy minden ember saját maga építse fel személyiségét, gondolatait. Mi ehhez tartalmainkban segítséget és forrást kívánunk adni, abból az abszolút értékű gyökérből, mely keresztény identitásunkból fakad. Gondolkodtatni akarunk hívőket, nem hívőket, keresőket, ateistákat, bárkit, aki nyitott a mi gondolatainkra is. Nem célunk szájba rágni kész válaszokat. Nem célunk erőszakkal „megetetni” a nézőket, olvasókat. Sem a mostani, sem a következő generációk a direkt, frontális kommunikációra nem nyitottak, és nem is lesznek. Ezt felismerve, mi csak a megismerés lehetőségét akarjuk kínálni.

Küldetésünknek tartjuk továbbá, hogy a fent nevezett krisztusi értékeket modern formában és kortárs nyelvezettel mutassuk be, annak érdekében, hogy sebzett társadalmunk szemlélete és attitűdje változni tudjon, egy mindenki által annyira vágyott pozitív irányba. Meg akarjuk mutatni, hogy a keresztény világnak van élhető, egészséges arca és valósága.

Kapcsolat: hello@shoeshine.hu

A F.O.L. STÁB

ODPICTURES ART STUDIO

Cégünk mozgóképpel foglalkozó fiatalos stábja 2008 óta rendületlenül dolgozik azon, hogy minden egyes filmes projekt tekintetében a legjobb minőségű termék kerüljön ki a kezei közül; fotográfusaink 2006 óta szolgálják ki ügyfeleinket a képalkotás ezernyi területén. Magasan kvalifikált kollégáinkból álló stábunk sajátos látásmódja adja az ODPictures portfóliójának sikerét, sokszínűségét és harmonikus egységét. Munkáink során mindig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a születendő termék ne csak termék maradjon, hanem alkotássá, értékké váljon. Európa szinte összes országában elláttunk fotográfiai és filmes feladatokat, kiadványaink népszerűek az Egyesült Királyságban, a Fülöp-szigeteken és Brazíliában is. Célunk, hogy újdonsült ügyfeleink ne csupán ügyfeleink, inkább barátaink és partnereink legyenek a jövőben.

A filmkészítés számunkra nem csupán forgatás és vágás. Ügyfeleink igényeinek megfelelően fényképeinkből fotókönyvet, naptárat, posztert, zászlót, de akár csempét is készítünk. Cégünk kreatív csapata segítséget nyújt önnek fotósorozatok, filmes koncepciók, forgatókönyvek kidolgozásában is. Tanácsadási szolgáltatásainkkal nem csak ötleteit váltjuk valóra közösen, hanem biztosítjuk az összhangot a munkában résztvevő minden érintettel. Számos területen volt lehetőségünk dolgozni a múltban Magyarországon és határainkon kívül egyaránt.

Kapcsolat: info@odpictures.hu