Támogasd!

Támogasd a ShoeShine.hu misszióját!

A TVShoeShine fiatalokból álló önkéntes csapata időt, pénzt és energiát nem kímélve 2008 óta járja az országot - világot, annak érdekében, hogy a világháló lehetőségeit kihasználva hírt adjon mindenkinek hitelt érdemlő emberi és nem utolsó sorban Teremtőnkben gyökerező értékeinkről. Filmjeink elkészítése során rádöbbenhettünk arra, hogy mennyi értékes ember és közösség van ebben ezen a bolygón. Mennyi egyszerű, de őszinte pillanat élhető át keresztény közösségeinkben. Mennyire gazdagok vagyunk.

Van dolgunk bőven, s ezt a szolgálatot továbbra is folytatni szeretnénk a lehető legjobb és legprofibb módon, ehhez azonban erőforrások kellenek.

Támogasd munkánkat! Írj nekünk a tamogatas@shoeshine.hu címen.

Támogasd az ACAY misszióját!

Vajon mire elég 30 Euro? Az ACAY Misszióban ebből az összegből, egy egész hónapig él egy fiatal.
Ha támogatni szeretnéd ezt a szolgálatot egy gombnyomással megteheted!

TÁMOGATOM

Légy személyes szponzor!
Az ACAY Sponsorship programjában két különleges lehetőséged is van arra, hogy személyesen egy fiatalt, vagy akár egy konkrét projektet felkarolj támogató segítségeddel! Vedd fel a kapcsolatot a misszióval az info@acaymission.org címen!

Légy önkéntes!

Légy önkéntes a Fülöp-szigeteken! Vagy légy önkéntes itthon, az ország legizgalmasabb médiamissziójában, a shoeshine.hu stábjában.

Az ACAY és a ShoeShine is szeretettel fogad önkénteseket Krisztus missziójában. Két teljesen különböző terület, de a szolgálat mégis ugyanaz. Ha valódi értéket rejtő szolgálatot keresel, írj most nekünk és jelentkezz önkéntesnek!
Kapcsolat: hello@shoeshine.hu