ACAY MISSZIÓ

Húsz évvel ezelőtt, egy francia nővér különleges elhívást kapott Istentől. Nem sokkal később, félretéve addigi életét, a Fülöp-szigetekre indult, hogy egy missziót alapítson az ottani hátrányos helyzetű fiatalok számára. Ezalatt az idő alatt Európa egy másik részén, Magyarországon is megfogant valakiben ugyanez a gondolat. 1997 októberében Fabian Edit Mirjam és Sophie nővér megalapították az ACAY missziót Manilában, a Fülöp-szigetek fővárosában. Új missziós közösségük pedig a Mária Misszionáriusai elnevezést kapta. A közösség küldetése a mai napig ugyanaz: Reményt adni azoknak, akiket minden reménytől megfosztottak.

Megtisztelő számunkra, hogy a shoeshine.hu stábja készíthette el azt a filmet, mely először hozza elérhető közelségbe Európa és Magyarország számára is az ACAY Misszió megrendítő szolgálatát Ázsiában.

Az ACAY egy keresztény, katolikus forrású misszió Manilában, a Fülöp-szigeteken, melyet a Mária misszionáriusai szerzetesrend nővérei alapítottak. A rend elhivatott közössége arra tette fel életét, hogy a veszélyeztetett és hátrányos helyzetben élő fiatalok számára esélyt teremtsen a teljes és örömteli életre. Olyan fiatalokkal foglalkoznak, akik rendkívül hátrányos szociális helyzetük, vagy gyermekkori traumáik miatt nehéz helyzetbe kerültek és segítség nélkül már képtelenek lennének normális életet élni. Az ACAY misszió célja, hogy reményt és jövőt adjon ezeknek a fiataloknak, hogy életüket újra méltósággal és bátorsággal élhessék. Céljuk, hogy a fiatalokban elmélyítsék az egészséges családi élet, a személyes és társadalmi felelősségvállalás, a másoknak való önzetlen segítségnyújtás, valamint a kreativitás kultúráját.

Támogasd az ACAY misszióját!

Vajon mire elég 30 Euro? Az ACAY Misszióban ebből az összegből, egy egész hónapig él egy fiatal. Ha támogatni szeretnéd ezt a szolgálatot egy gombnyomással megteheted!

Légy személyes szponzor!
Az ACAY Sponsorship programjában két különleges lehetőséged is van arra, hogy személyesen egy fiatalt, vagy akár egy konkrét projektet felkarolj támogató segítségeddel!
Vedd fel a kapcsolatot a misszióval az info@acaymission.org címen!

TÁMOGATOM