Kritikák, Interjúk

Rádió interjúk

Interjú a Kossuth rádióban a film alkotóival az előkészületi idő alatt

Interjú a Mária rádióban a film alkotóival az előkészületi idő alatt

Interjú a Karc FM-en a film alkotóival az előkészületi idő alatt

Interjú a Karc FM-en a film alkotóival a manilai forgatás után

TV interjúk

A BonumTV Délelőtt című műsorának vendége volt a shoeshine.hu két munkatársa.
BonumTV Délelőtt - A szeretet arcai Manilából

Pápán tartott beszámolót a F.o.L stáb. interjú a pápai televízióban.
VTV Pápa Híradó - Útinapló Manilából

Kritikák, interjúk

A Műegyetemi Katolikus Közösség szervezésében szeptember 8-án Budapesten, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa épületében bemutatták „A szeretet arcai – A pokolból ki emel fel?” című dokumentumfilmet a Mária Misszionáriusai nővérközösség manilai missziójáról.

Faces of Love – A feltámadás csodái Manilában - Magyar Kurír

Farkas Ferenc a vásárhelyi Németh László Gimnáziumban végzett, majd teológiai tanulmányokat folytatott. A fényképezés és a filmkészítés gyermekkora óta érdekelte, s a Gödöllőn működő Shoeshine csapatával megismerkedve választotta végül az operatőri munkát.

A szeretet arcai az Emlékpontban - promenad.hu

A hódmezővásárhelyi Emlékpont a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) helyi szervezetével közös rendezvényén mutatta be a Faces of Love – A szeretet arcai című filmet.

A szeretet arcai – vásárhelyi születésű operatőr filmjét mutatták be - Szeged Ma

A Magyarországon működő shoeshine.hu alkotói közösség készítette el azt akülönleges filmet, mely először hozza elérhető közelségbe Európa számára az ACAY Misszió megrendítő szolgálatát Ázsiában.

A Fülöp-szigetek reményt adói - Gödöllői Szolgálat

Ha itt Európában az anyagi biztonságunk, vagy egyáltalán a biztonságunk összeomolna, akkor mi magunk is összeomlanánk-e?

Manilai kapcsolat - A Szív

A Magyarországon működő ShoeShine alkotói közösség által készített film először hozza elérhető közelségbe Európa számára az ACAY misszió megrendítő szolgálatát Ázsiában.

Szegeden vetítik a Faces of Love – A szeretet arcai Manilából című filmet - Magyar Kurír

Bazsik Ádám és Huszár Domonkos, a ShoeShine alkotói közösség munkatársai a manilai forgatásról beszéltek a „Nyitott szívvel Isten tenyerén” című előadás-sorozat májusi alkalmán a pápai Szent Benedek-plébánián.

Magyar fiatalok készítettek filmet a Fülöp-szigeteki gyerekek körében végzett misszióról - Magyar Kurír

Mit keres, és miért alapít missziót egy magyar apáca a világ másik felén, a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában? Ezzel a nem egyszerű – már-már megmagyarázhatatlannak tűnő – alapkérdéssel indul A szeretet arcai (Faces of Love) című dokumentumfilm...

Nem lehetetlen kitörni a földi pokolból - Magyar Nemzet Online

Olyasmit akartunk hazahozni, ami kizökkenti az európai embert a saját világából, a sztereotipikus gondolkodásából.

Üzenet a nyomorból - Új Város

Fiatalok, lendületesek, optimisták és elkötelezettek. Hiszik, hogy munkájuk nyomán – egy kicsit legalább – jobb lesz a világ. Most éppen Manilába készülnek, hogy filmet forgassanak nehéz sorsú fiatalokról és az őket segítő szerzetesnővérekről. Ők a ShoeShine.

Misszió itthon és Manilában - Képmás családmagazin

Kalandos és embert próbáló utazás volt ez mindhármuk számára: az európaitól nagyon eltérő környezet megviselte az egészségüket, az ott megismert emberi sorsok pedig a lelküket. Mégis, utazásuk eredménye, A szeretet arcai (Faces of Love) című dokumentumfilm kiváló lett.

A szeretet arcai – A pokolból ki emel fel? - Képmás családmagazin

Martin Scorsese legújabb rendezése hatalmas költségvetéssel és üvöltve mutatja be Isten némaságát. Egy magyar forgatócsoport ennek töredékéből készítette el a Faces of Love című dokumentumfilmet, amely suttogva mesél ennek ellenkezőjéről.

Bár vak voltam, most látok – Faces of Love - Filmtekercs.hu

Ha a boldogság szóra gondolunk, talán legelőször azok a hollywoodi filmek jutnak eszünkbe, melyek már-már irritáló módon puffogtatják a jól bevált kliséket az amerikai álomról, az örökké tartó szerelemről, és a fényűző csillogásról. A boldogság azonban egy sokkal nehezebben meghatározható állapot.

Te elgondolkoztál már azon, mitől vagy boldog? - 777blog.hu

Reményt adni azoknak, akiket minden reménytől megfosztottak – erről szól az ACAY misszió küldetése.

Van-e kijárat a pokol előszobájából? - szemlelek.blog.hu

De mégis: én személy szerint még nem találkoztam ezzel ilyen közelről, ilyen mélységekben, ilyen őszintén, ilyen valóságosan. Nincs itt semmi cukormáz.

Honnan jön az erő…? – Faces Of Love filmajánló - 777blog.hu

$( 'audio, video' ).mediaelementplayer();